Servicemonteur Grootkeukens – VNOM – Leiden

JobID = 2b0.33

Wil jij jouw kennis over de techniek verbreden en jezelf bewijzen als dé stressbestendige en verantwoordelijke servicemonteur? Laat het me weten en reageer op deze functie als servicemonteur grootkeukens! Voor een van de meest toonaangevende bedrijven in de sector zijn wij per direct op zoek naar een gemotiveerde techneut die de kneepjes van et vak wil leren! Op een dag als servicemonteur grootkeukens zal jij je bezig houden met:

De storingen die je op moet lossen zijn complexer dan het vervangen van een stekker. Je zal aan de hand van metingen met een multimeter de storingen zoeken en vervangen in verschillende apparaten, van ovens bij een banketbakker tot afwasmachines bij een hotel. Je komt met een andere servicemonteur op veel verschillende plekken, en geen 2 storingen zijn hetzelfde, waardoor je veel afwisselend werk hebt!

Kan jij secuur te werk gaan en de klanten tevreden houden? Dit is wat we van je vragen:

Voldoe je aan deze eisen en kan je niet wachten om aan de slag te gaan? Laat het me weten!

Naast goede secundaire voorwaarden bieden wij een servicemonteur grootkeukens:

Lees meer…