Supervisor PES COVID-19 – Johnson & Johnson – Leiden

JobID = 6f0.07

Team F is binnen de afdeling Operations verantwoordelijk voor Preculture, Production Environmental Services (PES) , Bioreactor Assembly, Column packing, NPI introductie en Batch Composities. Binnen team F zoeken we een tweede enthousiaste en ambitieuze supervisor voor het PES team. Na de uitbereiding van de VLF wordt het team zo groot dat een tweede supervisor nodig is. Wij zoeken iemand met aantoonbare leidinggevende kwaliteiten, die voor het team en de afdeling een goede visie heeft om naar te werken. Samen met je collega supervisor ben jij het aanspreekpunt en ben je verantwoordelijk dat het team het werk op een goede manier kunnen uitvoeren. Naast supervisor van je team ben je ook onderdeel van team F en zorg je samen met je collega’s voor ontwikkeling, performance management en strategie voor de afdeling. Takenpakket: Primair aanspreekpunt voor de teams en het leveren werken volgens planning.Alle people manager taken zoals oa juiste en voldoende recources, verzuimbegeleiding, 5 conversations en credo.Het inventariseren van de juiste trainingen en het mogelijk maken deze uit te voeren behoort tot de kerntakenMotiveert, coacht en ondersteunt medewerkers en team in hun ontwikkeling.Is verantwoordelijk voor een veilige werkomgeving en heeft zowel veiligheid als kwaliteit hoog in vaandel.QualificationsFunctie-eisen: Een afgeronde HBO opleiding. Aantoonbare organisatorische en leidinggevende capaciteiten. Leidinggevende ervaring is een pre voor deze functie.Minimaal 4 jaar werk ervaring, bij voorkeur binnen operations.Algemene kennis van het productieproces is wenselijk.Communicatief sterk met een flexibele instelling.Hoog kwaliteitsbewustzijn en ervaring met EHS&S en cGMP normen.Enthousiast, zelfstandig, innovatief (out of the box kunnen denken), stressbestendig (om kunnen gaan met druk, snelle veranderingen) Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk)CompetentiesInnovatief: Continu innoveren van de werkprocessen en werkomgeving Stress bestendig: Blijft rustig en straalt rust naar de omgeving en het team uit, ook in complexe situaties.Analytisch vermogen en omgaan met complexiteit: Interpreteert feiten, legt verbanden tussen meerdere signalen, zoekt naar de grondoorzaak. Signaleert obstakels voor de middellange termijn. Diversity & Inclusion: Optimaal gebruik maken van verschillende talenten, kennis en vaardigheden.Ontwikkeling en herkennen van talent: Ontwikkelen van het individu, de afdeling en het team naar een hoger niveau.Voorbeeldfunctie: Hanteert in eigen gedrag een voorbeeldfunctie en stimuleert dit.Veranderingsmanagement: Begeleiden van veranderingsprocessen.Kwaliteitsgericht: Controleert en coacht in het werken volgens, en verbeteren van, vastgestelde kwaliteitseisen en standaarden.Samenwerking en communicatie: Bouwt aan stevige, productieve relaties binnen en buiten de afdeling. Besluitvaardigheid: Kan tijdig beslissingen nemen binnen gestelde kaders.CV19Primary LocationNetherlands-South Holland-Leiden-OrganizationJanssen Biologics (7266)Job FunctionOperationsRequisition IDW

Lees meer…