Onderhoudsmonteur dakwerk, sanitair, verwarming, gas- enwaterleiding – Connect – Leiden

JobID = 28b0.07

Desollicitatieprocedure is ongewijzigd gebleven en vindt plaatst ophet hoofdkantoor van jouw toekomstige werkgever in Leiden.Uiteraard worden de regels van het RIVM inzake het coronavirusgehanteerd. Hetzelfde geldt voor het inwerktraject, waarbij jewordt gekoppeld aan een ervaren collega met als doel zo snelmogelijk zelfstandig aan de slag te gaan.

Ben jijgraag de redder in nood voor mensen die echt op je zitten tewachten? Als allround loodgieter help je mensen uit de brand dooronder andere de volgendewerkzaamheden:

Jijkan binnenkort starten als loodgieter bij een totaalinstallateur inde omgeving van Amsterdam. De meeste vacatures zijn vanwege decoronacrisis “on hold” gezet, maar deze vacature niet! Wij willenhet juist op zeer korte termijn invullen.

Ben jijeen allround loodgieter en wil je werken in de woningbouw? Voor eenmodern onderhoudsbedrijf dat service- en onderhoudswerkzaamhedenuitvoert aan woningen van woningcorporaties zijn wij op zoek naareen allround loodgieter.

Heb je interesse indeze vacature? Reageer dan snel via 088 235 26 66 of reageeronderaan deze vacature.

Jekrijgt je eigen servicebus waarbij je verantwoordelijk bent voorhet uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden. Het betrefteen zelfstandige baan binnen een modern bedrijf waar kwaliteitleveren centraal staat. Binnen de organisatie heerst een informelewerksfeer met korte lijnen. Daarnaast is er veel aandacht voor depersoonlijke ontwikkeling van de medewerkers middels het cursussenen/of vakgerichte opleidingen.

Ze bieden hetvolgende:

Alsallround loodgieter pas je helemaal in het plaatje alsje:

Mocht je voor je gevoel niethelemaal passen, reageer dan toch! Wij denken graag met je mee omeen passende baan te vinden. Je kunt bellen naar 088-2352 666 ofmailen naar amsterdam@connect.nl

Lees meer…