Leider kinderopvang – KidsFoundation – Leiden

JobID = 1a0.07

Ben jij die ervaren collega die wij zoeken? SmallstepsArcade in Leiden zoekt een nieuw en bevlogen teamlid voor debuitenschoolse opvang.

Smallsteps Arcade isonderdeel van brede school Arcade. Wij bieden kinderopvangvoor kinderen van 0 tot 12 jaar.  Het kinderdagverblijfbestaat uit 2 verticale groepen en de BSO bestaat uit2 groepen, één groep voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7jaar en één grote groep voor de oudere kinderen tussende  7 en 12 jaar.

De BSO vanarcade vangt de kinderen van de openbare basisschool Arcade op naschool en voor onze oudste BSO kinderen zijn wij opzoek naar eenenthousiaste pedagogisch medewerker. Je werkweek zal bestaan uit 4dagen tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang en op dewoensdag een langere dag met enkel buitenschoolseopvang. 

Ons team zoekt een echteaanpakker, iemand die het voortouw durft te nemen en de oudstekinderen op de juiste manier kan uitdagen in hun spel enontwikkeling. Jij zal 5 dagen per week aanwezig zijn, dus bent eenvast gezicht voor onze kinderen en de stabiele basis.

 

… als ze moeten bijkomen van eendrukke schooldag of even willen vergeten dat er ook nog zoietsbestaat als taal en rekenen. Kortom, jij staat als pedagogischmedewerker bij Smallsteps Arcade in Leiden altijd klaarom de kinderen na schooltijd op te vangen. Je bent hun rustpunt énpartner in crime bij het bedenken van de meest creatieve binnen- enbuitenactiviteiten. Een tijdmachine bouwen of eencircusvoorstelling maken? Laten we aan de slag gaan! Niets is tegek, want jij gelooft in de kracht van ieder kind. Jij pakt hetinitiatief bij het:

Je hebtmisschien geen superkrachten zoals in een film, maar jouw skillszijn minstens zo bijzonder. Met jouw tomeloze energie enenthousiasme weet je ieder kind te motiveren om het beste uitzichzelf te halen. Samen met je collega’s bied je ieder kind deuitdaging die bij hem of haar past. Daarbij kun je vertrouwenop: 

 

Van ons, voor jou

Wij halen graag het beste uit ieder kind, dat lukt onsalleen als jij ook het beste uit jezelf kunt halen. Naast salaris,vakantiedagen en andere arbeidsvoorwaarden bieden wij jeook: 

Lees meer…