Leider kinderopvang – KidsFoundation – Leiden

JobID = 28b0.07

Ben jij die ervaren collega diewij zoeken? Smallsteps Bengel in Leiden zoekt een nieuwen bevlogen teamlid voor de kinderopvang.

Onsteam bestaat uit een hechte club pedagogisch medewerkers die altijdvoor elkaar klaar staan.

“1 voor allen, allenvoor 1” is ons motto!

Deze locatiebestaat uit 3 verticale groepen, waar het team en de ouders delocatie uniek maken. De ouderbetrokkenheid is groot, evenals dievan het team. De meeste kinderen wonen ook in de wijk waar onzelocatie zich bevind. 
Er worden veelouderactiviteiten georganiseerd waar altijd veel animo vooris.

 

 

… tijdens de eerste stapjes, bij het vallen en weeropstaan, bij het ontdekken van de wereld en hun eigen talenten.Kortom, jij bent er als pedagogisch medewerker altijd voor dekinderen op ons Smallsteps Bengel in Leiden. Je draagt dan welgeen cape, maar je bent hun én onze superheld. Samen met jecollega’s wacht jij ‘jouw kinderen’ elke dag weer met open armenop. Om ze uit te dagen, te motiveren, te helpen, te inspireren enalle aandacht te geven die ze nodig hebben. Dit doe jedoor:

Je hebt misschien geensuperkrachten zoals in een film, maar jouw skills zijn minstens zobijzonder. Met jouw bevlogenheid en liefdevolle aandacht voel jijfeilloos aan wat ieder kind nodig heeft. Je begeleidt jongeavonturiers en geeft een steuntje in de rug waar nodig. De eerstelosse stapjes? Zelf die boterham smeren? Een pirouette? ‘Probeerhet maar.’ Jij gelooft in de kracht van ieder kind zonder daarbijde veiligheid uit het oog te verliezen. Daarbij kun je vertrouwenop: 

 

Van ons, voor jou

Wij halen graag het beste uit ieder kind, dat lukt onsalleen als jij ook het beste uit jezelf kunt halen. Naast salaris,vakantiedagen en andere arbeidsvoorwaarden bieden wij jeook: 

Lees meer…