Assistent controller – Page Personnel – Leiden

JobID = 24×0.07

Assistent Controller uitdagende en afwisselendefunctie binnen een commercieel bedrijf Bedrijfsomschrijving Vooreen goede klant in regio Leiden ben ik opzoek naar een AssistentController. Heb jij ervaring binnen een soortgelijke functie en wilje je graag verder ontwikkelen als rechter hand van de financemanger? Misschien is dit dan wel je volgende uitdaging.Omschrijving Financiële administratie controleren; Ondersteunen bijjaarafsluitingen; Opstellen van maandafsluitingen en consolidaties;Uitvoeren van analyses en opstellen van rapportages; Begrotingenopstellen in samenspraak met de manager; BTW aangiftes en opgaafICP; Optimaliseren van de financiële processen; Aanspreekpunt voorcollega’s. Profiel van kandidaat Afgeronde HBO opleiding infinancieel- economische richting; Circa 3 – 5 jaar ervaring in eenfinanciële afdeling of in de accountancy; Uitstekend Nederlands enEngels in woord en geschrift; Goede kennis van Excel, je kanbijvoorbeeld een draaitabel maken; Toont initiatief, bent accuraaten beschikt over een probleem oplossend vermogen; Je hebt eencommerciële instelling en je bent sparringspartner voor de Financemanager; Extravert, communicatief sterk en oplossingsgericht;Aanbod Uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid envrijheid; Goed salaris; Uitstekende secundaire voorwaarden;Reiskostenvergoeding; Opleidingsmogelijkheden.

Lees meer…