Webdeveloper (middelbaar) – Career Value BV – Leiden

JobID = 1a0.07

Bedrijfsomschrijving Deze fullservice internetorganisatie zoekt een PHP developer die ruime ervaring heeft metframeworks. Ze bouwen hier webapps voor verschillende brancheswaaronder non-profit organisaties en ;Het is een frisse, jonge endynamische organisatie die diverse mooie klanten heeft inverschillende branches. De projecten waar je aan werkt eisen hogekwaliteit op zowel technisch als creatief vlak. 90% van deprojecten is maatwerk en die vragen dan ook allemaal een andereaanpak. Met welke technieken en hoe je het project gaat aanvliegenbepaal jij samen met het team en de klant. De klant heeft een wensdie jij gaat omzetten in een geweldig ; Dit is toch wel een uniekedan? Het zijn allemaal vlotte jonge mensen van gemiddeld 30 jaardie allemaal een eigen mening hebben en deze ook ventileren. Zehouden hier van aanpakkers die weten wat ze willen en dat ookdurven uit te spreken. Er is hier ruimte voor discussie mits je ditnatuurlijk wel kan onderbouwen. Dat maakt het dynamisch en zorgtervoor dat je je erg snel thuis voelt! Ze zijn zeer goed bereikbaaraangezien ze dichtbij het station in Leiden zitten.Functieomschrijving In de functie van PHP developer werk je in teamvan UX-designers, Front- en Back-end developers. Je werkt binnenPHP met Laravel, Symfony, Silex en Git. Het kan ook zo zijn dat jemet de klant schakelt om dingen te bespreken. De omgeving waar jein terecht komt is een jong en fris team waar je ook veel vanelkaar kan leren. De applicaties die jij ontwikkeld met het teamworden van A tot Z ontwikkeld. Het bouwen ervan is één maar deklant compleet ontzorgen hoort daar ook bij, van plan tot aan de;De sfeer in het team wordt als zeer prettig ervaren waardoor je jegelijk thuis voelt! Dat komt, omdat het team qua niveau en leeftijderg dicht bij elkaar ligt. Functie-eisen – Je beschikt over HBO/ WOwerk en denk niveau; – Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met PHP; -Je hebt ruime ervaring met PHP5 en OOP; – Je hebt ervaring metLaravel en/of Symfony; – Je communiceert makkelijk en je bent eenprettige persoon in de omgang; – Je werkt graag in een dynamischeen platte organisatie. Arbeidsvoorwaarden De arbeidsvoorwaardenzijn uitstekend! Naast een heel goed salaris krijg je er veelmogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Verder zijn overige zakener goed geregeld en zijn ze goed te bereiken, zowel met de auto alshet OV. Heb je interesse in deze functie? Stuur dan nu je CV aanTed Bronkhorst of mailen kan natuurlijk ook Bellen kan uiteraardook op Sollicitatieprocedure Bel voor contact met Ted Bronkhorst ofmail uw CV naar:

Lees meer…