Monteur elektrotechnische panelen – Green Montage – Leiden

JobID = 1a0.07

Heb jij ervaring in detechniek? Word Elektromonteur EV en ga samen met eenmontage team op pad om de nieuwe oplaadpunten voor elektrischevoertuigen te plaatsen! Wij bieden jou o.a. een goedsalaris (rond de €3.000), opleidings- en doorgroeimogelijkheden,een top werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden! Solliciteernu! 

Heb jij interesse in elektrische voertuigen,ben jij zelfstandig en gedreven, toon je eigen initiatief en staatplezier in je werk voorop? Dan is deze functie als ElektromonteurEV wellicht iets voor jou!

Green Montage zorgt ervoor datzoveel mogelijk panden van onze klant door heel Nederland wordenvoorzien Laadinfra. Omdat wij door heel Nederland plaatsen, zal eraltijd een plek bij jou in de buurt zijn om aan het werk tegaan!

Een doorsnee werkdag bij GreenMontage: 's Ochtends om kwart voor 7 start je gezamenlijkmet collega's met een goed bakkie koffie vanaf hetverzamelpunt in Diemen. Vanuit daar ga je op pad samen met minimaaléén andere collega. Samen zorg je ervoor dat er verschillendelocaties voorzien worden van slimme laadpunten. De doelstelling isom diverse laadoplossingen achter de slagboom bij bedrijven en ofparticulieren te plaatsen. Na een inwerkperiode lukt het jou ookvast om op 3 locaties een laadpunt te plaatsen. Als ElektromonteurEV voer je alle elektrotechnische installaties uit, van hetmonteren van de wand en of laadpaal tot het uitbreiden van eenextra groep in de meterkast, aansluiten van aardlekschakelaar en dekoppeling van slimme laadpunt (testen met het platform en ofcontroller) en het aanleggen van de bekabeling. Demontagewerkzaamheden van de laadinfra worden via eenmontagemateriaal tegen de muur of op een paaltje op eenparkeerplaats geplaatst. Na een dag hard, maar met plezier werkeninclusief een uur pauze is om vier uur je dag afgelopen als jeklaar bent met de opdracht van die dag.

Bij Green Montage vinden wij persoonlijke groei erg belangrijk.Daarom zijn er altijd mogelijkheden om door te groeien naarwerkvoorbereider en of projectleider.

Hebjij een mbo/ lbo diploma en interesse? Je kunt altijd in aanmerkingkomen voor deze functie wanneer je voldoende gemotiveerd engedreven bent, ook vinden wij inzet een belangrijk punt!

Spreekt werken bij Green Montage jou ookaan? Solliciteer dan snel of mail naargreenmontage@thenextcrowd.com!
Binnen 2 dagen nemen wij contact met je op enzal er een gesprek gepland worden. Bij geschiktheid kan jij directstarten met jouw nieuwebaan! 

Lees meer…