Leider kinderopvang – KidsFoundation – Leiden

JobID = 31g0.07

Ben jij die ervaren collega die wij zoeken? SmallstepsBengel in Leiden zoekt een nieuw en bevlogen teamlid voorde buitenschoolse opvang.

Smallsteps Bengel
Klein maar fijn: dat zijn wij. We bieden je kind een veilige envertrouwde omgeving voor spelen, ontdekken enontwikkelen.

Ter vervanging vanzwangerschapsverlof zijn we voor locatie Bengel te Leiden, op zoeknaar een enthousiaste collega, die op een buitenschoolse opvanggroep wil werken.
Het gaat om 8-12 uur per weekverdeeld over 3 dagen van 24 september 2020 tot enmet t/m maart 2021.

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voorde dagelijkse opvang, verzorging en ontwikkeling van een groepkinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.
Je zorgt dat er ruimte is voor ontwikkeling, samenspel enbeweging, maar ook voor rust en ontspanning.

… als ze moeten bijkomen van een drukke schooldag of evenwillen vergeten dat er ook nog zoiets bestaat als taal en rekenen.Kortom, jij staat als pedagogisch medewerker altijd klaar om dekinderen na schooltijd op te vangen. Je bent hun rustpunt énpartner in crime bij het bedenken van de meest creatieve binnen- enbuitenactiviteiten. Een tijdmachine bouwen of eencircusvoorstelling maken? Laten we aan de slag gaan! Niets is tegek, want jij gelooft in de kracht van ieder kind. Jij pakt hetinitiatief bij het:

Je hebtmisschien geen superkrachten zoals in een film, maar jouw skillszijn minstens zo bijzonder. Met jouw tomeloze energie enenthousiasme weet je ieder kind te motiveren om het beste uitzichzelf te halen. Samen met je collega’s bied je ieder kind deuitdaging die bij hem of haar past. Daarbij kun je vertrouwenop:

Lees meer…