Leider kinderopvang – KidsFoundation – Leiden

JobID = 32a0.07

Ben jij die ervaren collega die wijzoeken? Smallsteps Konijnin Leidenzoekt een nieuw en bevlogenteamlid voor het kinderdagverblijf. 

Smallsteps Konijn
Onze locatie is een beetje verborgen in de wijk, maar achter hethek ontdek je een prachtig, historisch pand met eengrote buitenruimte. Smallsteps Konijn is één van de grootstelocaties in Leiden en zeker ook de leukste! wink

Onze locatie heeft een vrij grootteam en daardoor ook veel variatie in leeftijd en ervaring enqua talenten. In totaal hebben wij 8 groepen op delocatie.

… tijdens de eerste stapjes, bij hetvallen en weer opstaan, bij het ontdekken van de wereld en huneigen talenten. Kortom, jij bent er als pedagogisch medewerkeraltijd voor de kinderen op ons kinderdagverblijf Konijnin Leiden.Je draagt dan wel geen cape, maar je bent hun én onze superheld.Samen met je collega’s wacht jij ‘jouw kinderen’ elke dag weer metopen armen op. Om ze uit te dagen, te motiveren, te helpen, teinspireren en alle aandacht te geven die ze nodig hebben. Dit doeje door:

Je hebt misschien geensuperkrachten zoals in een film, maar jouw skills zijn minstens zobijzonder. Met jouw tomeloze energie en enthousiasme weet je iederkind te motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Samen met jecollega’s bied je ieder kind de uitdaging die bij hem of haar past.Daarbij kun je vertrouwen op: 

 

Van ons, voorjou

Wij halen graag het beste uitieder kind, dat lukt ons alleen als jij ook het beste uit jezelfkunt halen. Naast salaris, vakantiedagen en anderearbeidsvoorwaarden bieden wij je ook: 

Lees meer…