Koerier fiets – Thuisbezorgd.nl – Leiden

JobID = 32a0.07

Wil je betaald worden om in je stad rond te rijden?En ben je op zoek naar een stabiele baan of bijbaan als koerier meteen vast uurloon en verzekering? Dan is het tijd om te solliciterenbij ! Onderweg Als onze koerier bezorg je heerlijke gerechten injouw stad – je haalt ze op bij het restaurant en brengt ze naaronze hongerige klanten. Wij bieden de mogelijkheid om parttime enin het weekend te werken en het is zo leuk en gemakkelijk als hetklinkt! Wij maken je het leven gemakkelijker, door: Je te voorzienvan de benodigde uitrusting Je te begeleiden met onze app terwijljij door de stad rijdt Je de keuze* te geven om je dag te beginnenvanuit huis of vanuit de lokale hub (*alleen van toepassing inbepaalde steden) Onze fietskoerier: Is minimaal 16 jaar oud. Issuper servicegericht en bezorgt met een glimlach. Beschikt over eensmartphone (met 4G!) voor de navigatie. Houdt zich aan deverkeersregels. Is beschikbaar op één doordeweekse avond en éénavond in het weekend. Ons aanbod Er zijn genoeg voordelen wanneerje bij werkt: Een vast uurloon – Je wordt dus doorbetaald tijdenshet wachten Arbeidscontract en verzekering Enige flexibiliteit inje werktijden. Plan elke week zelf je uren in via onze app.Ondersteuning van het team wanneer je dit nodig hebt. De kans ombuiten te werken en je stad op je duimpje te leren kennenThuisbezorgd Thuisbezorgen Takeaway

Lees meer…