Indicerend wijkverpleegkundige |HBO | Het Gouden Hart 24-32 uur – Het Gouden Hart – Leiden

JobID = 34g0.09

Taken en verantwoordelijkheden

Ben jij een ervaren verpleegkundige niveau 5 en wil je graag onderdeel wil uitmaken van onze groeiende zorgonderneming! Wil jij het verschil maken en de beste zorg bieden aan ouderen zoals je dat voor je eigen dierbaren zou doen? En is een mobiele functie met persoonlijke aandacht, beleving en veel contact écht iets voor jou? Dan maken we graag kennis met je!

Jouw werkzaamheden?

Dat is samengevat zorgdragen voor de beste zorg voor onze cliënten! Je zorgt ervoor dat de coördinatie en uitvoering van de wijkverpleging binnen de locatie Het Gouden Hart Leiden en verschillende andere locaties in de regio op orde is.

Wij doen er alles aan zodat jij je rol zo goed mogelijk kan uitvoeren. Door je natuurlijke interesse en goede communicatie vaardigheden ben jij een kei in het vormen van een compleet beeld in de omstandigheden, levensgeschiedenis en actuele (woon) situatie van onze cliënten. Je draagt hiermee zorg voor een deskundige, persoonlijke indicatie/ legitimatie op maat.

Je vindt het leuk om collega verpleegkundigen en verzorgenden te begeleiden/ coachen in het opstellen van zorgplannen; zodat onze cliënten precies de zorg krijgen die ze nodig hebben en de declaraties op de juiste manier uitgevoerd kunnen worden. Deze functie is bij uitstek geschikt voor mensen die niet langer alleen in de uitvoerende zorg willen staan, maar dit willen combineren met indiceren.

Profiel kandidaat

Wat jij meebrengt?

Geboden wordt

Wat bieden we jou?

Hier kom je te werken: Het Gouden Hart Leiden

In universiteitsstad Leiden ligt de prachtige woonzorglocatie. Deze ouderenvoorziening met 58 appartementen, waaronder 2-kamerappartementen en studio’s, biedt de mogelijkheid voor tijdelijk verblijf om te revalideren of om langdurig te wonen met alle zorg nodig is. Begin juni wordt een nieuw gedeelte geopend speciaal gericht op ouderen die intensieve zorg nodig hebben. Bewoners kunnen gebruik maken van twee gezellige huiskamers waar ze hun dag kunnen doorbrengen.

Het Gouden Hart, onderdeel van Korian Nederland, maakt wonen mogelijk voor mensen die kwetsbaar ouder worden, zowel somatisch als psychogeriatrisch. Onze bewoners leiden hun eigen leven én krijgen alle zorg en aandacht die zij nodig hebben. Daarvoor zorgt ons gekwalificeerde team dat 24/7 voor de bewoners klaarstaat. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben passie voor hun vak: het zijn mensen met een gouden hart. Zij bejegenen bewoners met liefde en respect en zorgen voor sfeer en veiligheid. Ook bieden zij praktische ondersteuning, zodat iedere bewoner kan doen wat hij/zij prettig en waardevol vindt. Precies zoals de bewoner dat gewend is.

more information

Interesse?

Word jij onze nieuwe collega? We kijken met belangstelling uit naar je reactie! Mail je cv via de sollicitatiebutton.

Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact opnemen met Joke van Beelen. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Babet Markerink, recruiter, 06-82646924.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttreding (de kosten hiervan worden door ons vergoed)

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).

Solliciteren?
Solliciteer direct via onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Lees meer…