Assistent controller – Page Personnel – Leiden

JobID = 11k0.07

Voor een interessante organisatie ben ik op zoeknaar een assistent controller. In deze functie ondersteun je definance manager bij consolidaties, managementrapportages en deperiodieke afsluitingen en ben je daarnaast sparringpartner voor demanagers uit de business. Het is een mooie fulltime positie waarinje jezelf goed kan ontwikkelen. Bedrijfsomschrijving Voor eeninteressante organisatie ben ik op zoek naar een assistentcontroller. In deze functie ondersteun je de finance manager bijconsolidaties, managementrapportages en de periodieke afsluitingenen ben je daarnaast sparringpartner voor de managers uit debusiness. Het is een mooie fulltime positie waarin je jezelf goedkan ontwikkelen. Omschrijving Controleren en verbeteren van definanciële administratie Opstellen van managementrapportagesOndersteunen bij de maandafsluiting en consolidaties Alssparringspartner fungeren voor de business Deelnemen aanprojectgroepen Profiel van kandidaat Een afgeronde Hbo opleidingEnkele jaren relevante werkervaring Je bent pro-actief en hebt eenhands-on mentaliteit Goede communicatieve vaardigheden om eenvolwaardig gesprekspartner te zijn voor de businessmanager AanbodEen mooie vaste positie met uitzicht op groei.

Lees meer…